Hej jag är fotograf, grafisk formgivare, projektledare, inspiratör, kreativt bollplank, tvillingpappa, deejay, discgolf lover och matnörd med foodtruck drömmar.

Har tidigare arbetat som AD/grafisk formgivare på Biltema där jag arbetade med förpackningsdesign och mönsterdesign.

Senaste anställningen var på Thorn Creative Agency där jag erbetade som grafisk formgivare, fotograf och originalare under ett och ett halvt års tid.Tidigare har jag arbetat på Helsingborgs Dagblad där jag var som fotograf och grafisk formgivare på marknadsavdelningen. Allt från att ta fram design  och layout för nya magasin eller bilagor till reportage och studio fotografering, produktfoto och ta fram annonser och kampanjer för marknadsföring.

Ambitionen är att vara med och tycka och tänka under den grafiska processen, men inget stort ego som står i vägen. Vems idé som blir veklighet är av mindre vikt men det är däremot en förutsättning att det är den bästa idén som får komma fram och ska förvaltas på bästa sätt.

 

Marknadsföring och kommunikation är viktigt både för företagets identitet och för konsumentens förtroende. Att skapa den koppling för företaget och få företaget att kännas sig trygg med sin grafiska profil eller hur företagets budskap ska nå fram är jätte viktigt.

Har ett öga för form och ljus, när det kommer till fotografering och layout.

Bemöter människor och ser olika behov, social kompetens ligger mig nära.

Att leda projekt eller följa en “brief” är något som jag tycker är inspirerande och utmanande. Att gå utanför boxen och tänka runt olika projekt för att sen återkomma och se vad man har kommit fram till är en kul process.

Har nyligen blivit 40 år och har en gedigen erfarenhet av arbete och processer från reklambyråer, AD på inhousebyrå, fotograf och grafisk formgivare på stor dagstidning, och startup ansvarig tillsammans med Peter Eriksson (grundare/chefsredaktör) för livsstilsmagsinet Passionaire som handlar om passion, kultur och kreativitet. http://passionaire.se/

Har jobbat med marknadsföring, kommunikation och grafisk formgivning i 10 år. Med stor erfarenhet av kampanjer, konceptutveckling, film och fotografi och den kreativa processen.

HISTORIA

Jag har under en tid fotograferat och dokumenterat min samtid med fokus på människor och berättelser. Har stor bredd inom fotografering med start på fritidsgården Rydströmska gården där jag undervisade i foto och framkallning i mörkrummet. Det var här bland fotovätskorna och det magiska med kopieringsprocessen som fotointresset började gro.Sen dess har det digitala tagit mer plats och idag är jag totalt digitaliserad.

MUSIC&ARTS/DJ GALORE

Lite historia om DJ Galore och festfixaren Jesper Rydberg

Bilder på flyers, live deejyaing, mixcloud/soundcloud länkar.